top of page

BRYLLUP

Den store dagen er full av fantastiske minner og opplevelser, hvorfor ikke forevige magien?

Jeg er gjerne med dere, enten det bare er brudebilder eller om dere vil ha dokumentert hele kvelden. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Alle priser er eks. mva

FAQ

Hva er inkludert i prisen?

Alle priser er eks mva.
Alle bildene leveres som høyoppløselige filer tilgjengelig i et nettgalleri.
Alle pakkene inkluderer et planleggingsmøte på telefon eller video (om ønskelig), og et nettgalleri tilgjengelig i minst 6 mmd hvor bildene er nedlastbare i høy kvalitet. Jeg kan også være behjelpelig med å sette sammen et bryllupsalbum og bestille bilder til forstørring på ulike media mot et tillegg i pris.

Hvor holder du til? Reiser du?

Jeg arbeider som dyrlege i Surnadal på Nordmøre, men kan lett flytte litt på meg. Opprinnelig er jeg fra Rogaland, så det jeg reiser gjerne en tur hjem skulle det være aktuelt.
Kjøring inntil 30 km er inkludert i prisen, ellers er det kilometerpris.  Lengre avstander etter avtale. Overnatting og reiseutgifter kommer i tillegg.

Når blir bildene klare?

Du vil motta et nettgalleri med bildene dine innen 3-6 uker, litt avhengig av sesong. Samtidig som nettgalleriet er klart, vil du også motta en faktura på epost, og når denne er betalt, får du en kode som kan brukes til nedlastning av bildene.

Blir det lengre ventetid, vil dette avklares på forhånd.

Hvor mange bilder får vi?

Alle pakkene inkluderer et minimum antall bilder, men det blir ofte flere. Jeg fokuserer på kvalitet over kvantitet, og derfor vil man ikke motta "alle" bildene. Bildene du mottar er nøye utvalgte bilder som fanger stemningen og de magiske øyeblikkene i løpet av dagen.

Når er du tilgjengelig?

Siden jeg ikke gjør bryllupsfoto på heltid, er det sannsynlig at jeg er tilgjengelig på litt kortere varsel. Jeg jobber som dyrlege på heltid, så det kan likevel være greit å booke i god tid, så jeg kan være tilgjengelig på den store dagen deres.
Send en epost til kinerosnes@gmail.com så tar vi det derfra!

bottom of page