top of page

Priser

Fotografering - cirka 1t på lokasjon

Kjæledyr - 1500* kr

Portrett/konfirmant - 1800

Parfotografering - 2000

Familie (3+ pers) - 2500 kr

Bryllup - ta kontakt for prisoverslag

Bildepakker

10 bilder - inkludert i fotografering

5 ekstra bilder - 500 kr

10 ekstra bilder - 1000 kr

20 ekstra bilder - 1700 kr

Alle priser er eks. mva.

*Startpris for et dyr.

Ved å booke meg, godtar du Villkår og betingelser

Før fotograferingen blir vi enige om hva vi ønsker å få ut av økten: om det for eksempel er noen spesielle bilder vi skal ta, eller bare fange øyeblikkene som oppstår den dagen.

Under  fotografering tar vi oss god tid på lokasjon til å slappe av, bli kjent og leke oss, og på den måten skaper vi de beste minnene du/dere kan se tilbake på!

Etterpå vil de beste bildene bli lagt ut i et privat nettgalleri hvor dere kan, i ro og fred, velge de bildene dere ønsker. Disse bildefilene blir gjort tilgjengelige høytoppløselige og dere står fritt til å benytte dem som dere selv ønsker på takkekort, sosiale medier etc.

Hva betaler jeg for?

Etterarbeid og Bildebehandling: Etter fotografering er det 300-600 RAW-filer som skal gjennomgås, hvor de beste settes sammen i et nettalbum som dere kan velge deres favoritter fra. Det tar tid å skape det perfekte uttrykket for dine minner, hvert bilde behandles med stolthet.

Programvarer og Utstyr: Utgifter til bilderedigeringsprogram, bildedelingssider og nettside. Kamerautstyr er heller ikke gratis, og oppdrag gjør at jeg har råd til å eie og holde det vedlike, slik at jeg kan drive med det jeg digger!

Kompetanse: Jeg har drevet med dette i mange år og jobber alltid for å oppnå et resultat både jeg og dere kan være 100% fornøyd med

bottom of page